Siutlankatu 1, 20380 Turku
Other services

Varusteet, kamppailuvarusteet

Voit ostaa kamppailuvarusteet ja vapaa-ajan tarvikkeet omasta myymälästämme. Kamppailuareenalla toimii Turun Ju-jutsuseuran 100%:sti omistama varustekauppa TJJS Kamppailuvaruste Oy. Tutustu tuotteisiin jo etukäteen www.kamppailuvaruste.fi.

Tilavuokra

Kamppailuareena tarjoaa loistavat puitteet erilaisiin hyvinvointi-, liikunta- ja koulutustapahtumiin, kilpailuihin ja leirityksiin. Kamppailuareenan tiloja vuokrataan käyttöön arkisin aamu- ja päiväsaikaan sekä viikonloppuisin. Voit vuokrata käyttöösi koko areenan tai osan siitä.

Kamppailuareenalta löydät:

Lisätiedot ja tilavaraukset:

puh 045 180 11 72 / info@kamppailuareena.fi

Ohjelma

Meiltä voit vuokrata tilat, sekä järjestää porukallesi kunto- tai kamppailuaiheisen treenin. Voitte vetää treenit omalla porukalla tai turvautua Kamppailuareenan osaavien ohjaajien apuun.

Voitte valita valmiin harjoituspohjan tai tarvittaessa voimme räätälöidä paketin toiveidenne mukaan. Hikoilun jälkeen tilavan saunan löylyt kruunaavat illan. Halutessanne järjestämme ryhmällenne myös salaattiruokailun illan oheen. Vaihtoehtoisesti voitte järjestää ruokailun myös itse.

Hinnasto

TILAVUOKRAUS LA & SU (SIS. SAUNAN)

300 € / klo 18.00-23.00
400 € / klo 15.00-23.00

OHJATTU TREENI (60MIN)

Fysiikkatreeni
Itsepuolustus
Potkunyrkkeily

Treenin hinta 150€. Mikäli haluat räätälöidä juuri teille sopivan harjoituksen, hinta neuvotellaan erikseen.

RUOKAILU

Salaatti valintasi mukaan:
Kana-ceasar
Lohisalaatti
Runsas kasvissalaatti

Salaatin hinta 15 €/ henkilö. Ruokailuun kuuluu patonki + levite.

HUOM!
Hinnat eivät sisällä tapaturmavakuutusta. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 7 vrk ennen sovittua tapahtumaa, perimme 50 €:n suuruisen peruutusmaksun.

Lisätiedot ja varaukset

045 180 11 72 / info@kamppailuareena.fi

Koulutus

Jujupaja Oy, Turvallisuuspalvelut, on turkulainen turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa monipuolisia turvallisuusalan koulutus- ja asiantuntijapalveluja sekä tuotteita yrityksille, oppilaitoksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille.

www.jujupaja.com